Trafik Kazaları

Trafik Kazaları

Ordu'da sürücünün yaralandığı kazada, devrilen kamyondaki 15 ton tomruk yola dökülünce, yol bir süre trafiğe kapandı

 

ANKARA  (AA) - Ordu'nun Altınordu ilçesinde tomruk yüklü kamyonun devrilmesi sonucu sürücü yaralanırken, yola dökülen tomruklar nedeniyle trafik bir süre durdu. 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ulubey ilçesinden Altınordu ilçesine giden Nazım Turgut idaresindeki 53 FD 435 plakalı tomruk yüklü kamyon, Uzunisa Mahallesi'nde devrildi. 

Kazada yaralanan sürücü Turgut, Ordu Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi.

Bu arada yola düşen tomruklar nedeniyle karayolu trafiğe kapatıldı. Uzun araç kuyrukları oluşunca jandarma ekipleri trafiği karşı şeritten kontrollü olarak verdi. 

Tomrukların başka kamyona yüklenerek taşınması ve kamyonun vinçle kaldırılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

-Bodrum'daki trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Bodrum-Turgutreis karayolu Beylikkırlar mevkinde, Merve Ünyay'ın kullandığı 48 TB 138 plakalı otomobil ile kavşaktan yola çıkmaya çalışan Ali Merdan idaresindeki 48 UR 353 plakalı kamyonet çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Merve Ünyay ile araçta bulunan Begüm Yılmaz ve Mert Yılmaz yaralandı. Begüm Yılmaz ve Mert Yılmaz, çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkartılarak ambulansla hastaneye sevk edilirken, otomobil sürücüsü Ünyay araç içerisinde sıkıştı.

Bölgeye sevk edilen sağlık ve polis ekiplerince güçlükle araçtan çıkartılan sürücü Ünyay, hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.  

Bu arada, kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Bodrum-Turgutreis karayolu ekiplerin çalışmasıyla yeniden açıldı. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı