TOKİ Konya'da kura heyecanı

TOKİ Konya'da kura heyecanı

TOKİ, Konya'da başvuruları aldı, sırada kura çekilişi var. Daha önceden açıklandığı gibi TOKİ'nin Konya kura tarihi 10 Ekim 2023. Yalıhüyük ilçesinde yapılacak kurada onlarca konut satılacak. İşte detaylar.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. TOKİ tarafından satışa sunulan konutlara başvurular alındıktan sonra hak sahipleri, kura ile belirlenecek. Kura sonuçları açıklanarak, ev sahibi olacak kişiler netlik kazanacak.

TOKİ'nin son güncellemesiyle Denizli ve Konya gibi yeni iller de konut satış listesine eklenmiş durumda. Denizli'de yer almak isteyenler için 964.745 TL'den başlayan fiyatlarla daireler sunuluyor. Aylık kira ödemeleriyle karşılaştırıldığında oldukça ekonomik olan bu fırsat, Denizli'de ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir imkan sunuyor.

Konya'da Uygun Fiyatlarla Konut Sahibi Olun: TOKİ'nin yeni il eklemesiyle Konya'da daireler 896.544 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak. Aylık kira masraflarınızı ev sahibi olma fırsatına dönüştürmek için bu şansa göz atın.

Denizli'de Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay: TOKİ tarafından sunulan konut fırsatları, Denizli'de 964.745 TL'den başlayan cazip fiyatlarla satışa sunulacak. Ayrıca, aylık kira ödemelerinizin yerine ev sahibi olma şansı sunuyor.

Ayrıca, Konya'da yaşamak isteyenler de bu fırsattan yararlanabilirler. Konya'da TOKİ tarafından sunulan daireler 896.544 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Aylık kira ödemeleri yerine uygun fiyatlarla ev sahibi olma imkanı, birçok kişi için cazip bir seçenek olabilir.

toki-konya-satis-listesi.webp

KONYA YALIHÜYÜK 59 KONUT PROJESİ KURA GÜNÜ GELDİ ÇATTI

  • Başvuru dönemi: 22.09.2023 - 29.09.2023
  • Kura tarihi: 10.10.2023
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.