TİMFED Yönetim Kurulu Toplantısı Konya'da Gerçekleştirildi

TİMFED Yönetim Kurulu Toplantısı Konya'da Gerçekleştirildi

İnşaat Malzemecileri üst birliği Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu toplantısı Konya'da gerçekleştirildi.

Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED), TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş., Türkiye Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 13. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı’nda yapılan Yönetim Kurulu Toplantısına, TİMFED üye dernekleri TİMDER, TİMKODER, DİMSİAD, ANTİMDER ve KONTİMDER katılım sağladı. TİMFED Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, üye dernekler gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi ve gelecek dönem yapılacak projeler tartışıldı.

KONTİMDER MASA TENİSİ TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİ

Toplantı sonunda Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği’nin ( KONTİMDER) gerçekleştirdiği Masa Tenisi Turnuvası ödül töreni yapıldı. Turnuvanın birincisi Cenk Alaybeyoğlu'na TİMFED Başkanı Kemal Çelik, ikincisi Mustafa Polat'a KONTİMDER Başkanı Osman Başaran, üçüncüsü Ömer Demir'e ise TİMKODER Başkanı Yunus Altun tarafından kupaları takdim edildi.