TEOG’da başarını adresi Merve Eğitim

TEOG’da başarını adresi Merve Eğitim

Merve Eğitim Kurumları, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş “ TEOG “ yerleştirme sonuçlarına göre 300 öğrencisini liseye yerleştirerek her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir başarıya imza attı

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan okullarda okuyan öğrenciler elde ettikleri puanlarla ve yerleştikleri liselerle okullarının gururu oldu. Değişen sınav sisteminin başarı geleneğini değiştirmediğini söyleyen Merve Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı ve Eğitim Koordinatörü Ahmet Er : “Öğrencilerimiz yakaladıkları başarı ile bizleri gururlandırdı.

Yerleştirme sonuçlarına göre 300 öğrencimiz liseye yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Merve Eğitim kurumları olarak TEOG yerleştirme sonuçlarına göre, 56 öğrenci Fen Lisesi, 155 Öğrenci Anadolu Lisesi, 63 öğrenci Anadolu İHL, 15 öğrenci Sağlık/ A.Tek., 11 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesi yerleşme başarısını gösterdi.

Biz Özel Merve Eğitim kurumları olarak öğrencilerimizi sadece okul ve sınavlarda değil hayatın her aşamasında başarılı olmaları için çabalıyoruz. Bu doğrultuda öğrenci, veli, öğretmen arasında sürekli olarak iletişim halindeyiz. Başarımızın arkasında “kazanmak” yerine “başarmak” felsefesi yatıyor.

TEOG sınavındaki başarılarından dolayı bütün öğrencilerimizi kutluyor, bu süreçte çocuklarına destek olan velilerimize ve gecesini gündüzüne katan fedakâr öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi