TEMAD, Selçukya’da

TEMAD, Selçukya’da

Araştırmacı Yazar Bahri Kılınçel'in yönetmenliğini yaptığı TEMAD Perşembe Grubu Kültür Sohbetleri kapsamında gerçekleşen programa dernek üyelerinin yanı sıra çeşitli STK temsilcileri ve şiir severler katıldı.

 

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Konya Şubesi’nin düzenlediği programda Konya şair ve şiirlerinden oluşan "Selçukya Antolojisi" isimli kitabının şairleri tarafından tanıtımı amaçlı, şiir dinletisi yapıldı. Araştırmacı Yazar Bahri Kılınçel'in yönetmenliğini yaptığı TEMAD Perşembe Grubu Kültür Sohbetleri kapsamında gerçekleşen programa dernek üyelerinin yanı sıra çeşitli STK temsilcileri ve şiir severler katıldı.

TEMAD Konya Şube Başkanı Hakan Topçu; “2018 Yılının son günlerinde Çimke Yayınevi tarafından basılan ve Er Medya Ajans tarafından yapımcılığı üstlenilen özgün tarzdaki şair ve şiirlerinin içinde barındıran Antoloji kitabının Konya Kültür ve Edebiyat dünyasında bir ilki temsil etmesi bakımından önemli olduğunu vurgulayarak kitapta emeği geçenleri kutluyorum” dedi. Selçukya Şiirleri Antolojisi Şairlerinden "Tayyar Yıldırım, Emel Kocaoğlu, Demet Esen, Fatma Toroslu ve Hidayet Çakır"dan oluşan ekibin yanı sıra Şair Yazar Osman Uzunkaya ve Fatih Şahin Işık'ın şiirler seslendirdiği program katılımcılardan tam not aldı. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

temad,-selcukya’da.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler