TAB Gıda'nın markaları "Bayim Olur musun?" fuarına katılıyor

TAB Gıda'nın markaları "Bayim Olur musun?" fuarına katılıyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye'de hızlı servis restoran zinciri sektörünün önemli markalarını aynı çatı altında toplayan TAB Gıda, "Bayim Olur musun?" fuarında...

İSTANBUL (AA) - Türkiye'de hızlı servis restoran zinciri sektörünün önemli markalarını aynı çatı altında toplayan TAB Gıda, "Bayim Olur musun?" fuarında girişimcilerle bir araya geliyor.

Şirket açıklamasına göre, Türkiye'de bine yakın restoranı ve 22 yıllık tecrübesiyle hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri olan TAB Gıda'nın markaları Burger King, Popeyes, Sbarro, Arby's ve Usta Dönerci, yeni yatırımcı adaylarıyla İstanbul'da buluşuyor.

CNR Fuar Merkezinde 13-16 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek 14. Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yeni yatırımcılarını bekleyen TAB Gıda, yatırımcılarına anahtar teslim işletme fırsatı sunuyor.

TAB Gıda markalarında yatırım maliyeti restoranın yerine, tipine, bulunduğu konuma ve büyüklüğüne bağlı olarak değişiyor. Maliyetle, Burger King için 500 bin dolar+Katma Değer Vergisi (KDV), Popeyes için 400 bin dolar+KDV, Sbarro için 250 bin dolar+KDV, Arby's için 400 bin dolar+KDV ve Usta Dönerci için 250 bin dolar+KDV'den başlıyor.

Yatırımcılara iki ayrı opsiyon sunan TAB Gıda'nın birinci opsiyonda yatırımcılar dilerlerse inşaat ve ekipman yatırımını kendileri üstleniyor. Bu modelde örneğin Burger King markası için sadece 115 bin dolarlık isim hakkı ve proje bedeli ödeniyor. Bu model ancak AVM dışında yer alan restoranlar için geçerli. İkinci opsiyonda ise yatırım tamamen TAB Gıda tarafından yapılarak anahtar teslim modeli hayata geçiriliyor. Bu model ise yine Burger King örneğinde minimum 500 bin dolardan başlıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :