Sur Belediyesinden terör mağduru ailelere yardım

Sur Belediyesinden terör mağduru ailelere yardım

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Sur Belediyesi, terör mağduru ailelere, gıda, giyim, yatak ve elektrikli soba yardımında bulundu

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde belediye tarafından terör mağduru ailelere, gıda, giyim, yatak ve elektrikli soba yardımı yapıldı.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Sur Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Vali Yardımcısı Bilal Özkan'ın vatandaşların beklediği hizmetlere kavuşması için başlattığı çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda Özkan'ın talimatıyla, Sur Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce terör mağduru ailelere yönelik yardım seferberliği başlatıldı. Bu ailelere, gıda, giyim, elektrik soba, yatak ve battaniye yardımında bulunuldu.

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Mücde, yaptığı açıklamada, terör mağduru ailelere yardımlarının devam edeceğini belirterek, "Sadece bugün 400 aileye gıda yardımında bulunduk. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerimize elbise ve çocuk bezi ulaştırmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar da yapılan yardımlardan memnuniyet duyduklarını belirterek, Özkan'a teşekkür etti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler