Steven Seagal: Yeryüzü yatağım, gökyüzü de yorganım

Steven Seagal: Yeryüzü yatağım, gökyüzü de yorganım

Steven Seagal: İnsanların farklı inançlarının, renklerinin, seslerinin, ışıklarının ihtişamını takdir edemiyorsanız bile en azından onlara hoşgörü göstermelisiniz

Steven Seagal kimdir? Steven Seagal dinle... Steven Seagal İstanbul'da mı? Steven Seagal nerede konser verecek? Steven Seagal konser biletleri nerede satılıyor? Steven Seagal konseri kaç para? Steven Seagal İstanbul konseri ne zaman?

Amerikalı şarkıcı ve aktör Steven Seagal, Türkiye'ye hayatının ileri bir evresinde gelişini, "Bu kaderle ilgili bir durum. Tanrı bizi istediği zaman istediği yere gönderiyor. Yeryüzü benim yatağım, gökyüzü de yorganım" diyerek açıkladı.

Seagal, Thunderbox Avrupa turnesi kapsamında geldiği İstanbul'da Park Boshorus Otel'de basın toplantısı düzenledi.

İstanbul'u nasıl bulduğu sorulan Seagal, "Daha dün akşam vardım. Ramazan ayındayız. Şu anda İstanbul'u solumaya çalışıyorum" dedi.

İstanbul'da tarihi, mimariyi, pazarları çok sevdiğini ama kendisini en çok etkileyenin insanlar olduğunu belirten Seagal,  Türkiye'ye ancak hayatının ileri bir evresinde gelişine de "Bu kaderle ilgili bir durum. Tanrı bizi istediği zaman istediği yere gönderiyor. Yeryüzü benim yatağım, gökyüzü de yorganım" ifadeleriyle açıklık getirdi.

Seagal, dün akşam katıldığı iftarla ilgili görüşünün sorulması üzerine, "Ramazan en büyük dini deneyimlerden biri. Ben de bunun bir parçası olmaktan onur duydum" diye konuştu.

Eşinin ailesinde Türklük, kendi ailesinde de Moğolluk bulunduğunu ifade eden Seagal, "Bende de Türk kanı olabilir. Çünkü biliyorsunuz Moğollar ve Türkler genetik olarak çok içiçe geçmiş durumdalar" değerlendirmesinde bulundu.

Seagal, ailesindeki Moğol bağlantısı dolayısıyla kendisinin de tarihe meraklı olduğunu, tarih okumaları sırasında da Türk ve Osmanlı tarihini, büyük Türk liderlerini öğrendiğini anlattı.

Tek tek müzisyenleri tanımasa da genel olarak Türk müziğini sevdiğini anlatan Seagal, gelecekte albümlerinde Türk müziği esintilerine yer verebileceğini söyledi.

Steven Seagal, Türkiye'den gelebilecek film tekliflerinin de kendisine gurur vereceğini söyledi.

- "En azından hoşgörü"

Konsere 60 ila 90 dakikalık bir repertuvarla çıkacağını belirten Seagal,  şu bilgileri verdi:

"Ancak turnenin bir teması var. Bana yaşamda kılavuzluk eden bir felsefe bu: Birbirimizi sevip saymalıyız. Farklı felsefeleri ve ruhani yönelimleri olan tüm insanlar sayılmalı, sevilmeli. Bu hayatta tüm insanların farklı inançlarının, renklerinin, seslerinin, ışıklarının ihtişamını takdir edemiyorsanız bile en azından onlara hoşgörü göstermelisiniz. Konserde söyleyeceğim 'My God' adlı şarkı da bunu dile getiriyor".

Konser ile film seti arasında bir karşılaştırma yapması istenen Seagal, "Konser tabii ki çok daha heyecan verici ve elektrikli bir ortam. Film setleri ise genellikle sessiz, sakin ve kontrollü" diye yanıt verdi.

Müziğindeki şiddet karşıtlığı ve hoşgörü felsefesi ile rol aldığı aksiyon filmlerinde canlandırdığı karakterleri nasıl bağdaştırdığının sorulması üzerine Seagal, "Filmlerde sadece bizim için yazılmış karakteri taklit ediyoruz. Bunun için para alıyoruz. Film hayatı bütün yönleriyle yansıtmalı. Sanat bu" şeklinde karşılık verdi.

Amerikalı şarkıcı Seagal,  Beşiktaş Belediyesi'nin iftar çadırını ziyaretinin ardından Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verecek.

İLGİLİ HABERLER:

>>>>Steven Seagal konser biletleri nerede satılıyor, kaç lira?

>>>>>Steven Seagal kimdir?

Steven Seagal kimdir? Steven Seagal dinle... Steven Seagal İstanbul'da mı? Steven Seagal nerede konser verecek? Steven Seagal konser biletleri nerede satılıyor? Steven Seagal konseri kaç para?

Etiketler :