Spor İl Müdürü Ersöz Seydişehir’de

Spor İl Müdürü Ersöz Seydişehir’de

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Gençlik Merkezi ve Spor Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Tutal ve Ersöz ilçede yapımı devam eden Gençlik Merkezi binasını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Seydişehir Gençlik Merkezi ziyaretinde Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz,e Personel Şube Müdürü Abdurrahman Şahin, Meram İlçe Spor Müdürü Mustafa Koç ve Seydişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Vekili Soner Balcı  eşlik etti.

spor-il-muduru-ersoz-seydisehir’de--(2).jpg

Gençlik Merkezi'nin Seydişehir'de çok önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gençlerin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim hayatlarına katkı sunmak amacıyla bir çok çalışmaya imza atıyoruz. Bu proje öğrencilerimizin gereksinim duyacakları sosyal ve kültürel ihtiyaçları düşünülmüş bir çalışma olacak. Üzerinde hassasiyetle durduğumuz Gençlik Merkezimiz, öğrencilerimize yakışan güzellikte ve donanımda olacak."dedi.

spor-il-muduru-ersoz-seydisehir’de--(3).jpg

Alaylar 2 Mahallesi Gazi İlkokulu karşısına yapımı devam eden Gençlik Merkezinin  5 bin m2’lik bir alana oturduğunu  kaydeden Belediye başkanı Mehmet Tutal; arsa tahsisi belediyemiz tarafında yapılan gençlik merkezimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılmakta. Modern bir ortam içerisinde okuma salonları , kütüphanesi, bilgisayar salonu, müzik ve edebiyat alanında derslerin verilebileceği derslikleri spor salonu  ve  kafeteryası  bulunuyor. Seydişehir'deki  gençlerimiz huzurlu ve kaliteli bir ortamda eğitim-öğretim hayatlarına katkı için  yeni hizmetler alacak. Seydişehir Belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza ve sosyal belediyecilik noktasında her bireye ulaşmak için tüm ekibimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

spor-il-muduru-ersoz-seydisehir’de--(4).jpg

Konya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz; yapımı devam eden gençlik merkezimizin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. burada hoşça vakit geçirebilecekler gençlerimiz inşaallah. Ayrıca Belediye Başkanımıza spor ve gençlik adına verdiği  destekten dolayı  teşekkür ederim "dedi.