Soros'çu Tuna Bekleviç'ten ABD'ye alçak çağrı...

Soros'çu Tuna Bekleviç'ten ABD'ye alçak çağrı...

Yakın zamana kadar Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi olan Soros'çu Tuna Bekleviç, ABD'ye yaptırım kararını genişletme çağrısı yaptı.

Bir dönem iktidarın içerisine kadar sızan Amerikan köpeği Bekleviç ABD'nin skandal yaptırım kararının ardından sosyal medya hesabından alçak bir paylaşım yaptı.

Karar karşısında adeta zil takıp oynayan Türkiye düşmanı Bekleviç ''ABD’nin Erdoğan rejiminin Bakanları Süleyman Soylu, Abdülhamit Gül’e yaptırım uygulama kararını olumlu buluyor; alınan bu kararın rejimin siyaset,iş dünyası,bürokrasi ve yargıdaki tüm uzantılarını kapsayacak şekilde genişletilmesi gerektiğini düşünüyorum.'' şeklinde skandal ifadeler kullandı.

İçimizdeki 'Amerikan köpekleri'nden biri de bu. Maalesef bazı eski bakan dostları sayesinde epey nüfuz yaptı. Müezzinoglu'nun akıl danıstıgı bir isimdi. Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti'nde yer aldı. Hamisi eski Soros'çu CAN PAKER'e de selam olsun. pic.twitter.com/GTGwRlkBMH

 

 

İçimizdeki 'Amerikan köpekleri'nden biri de bu. Maalesef bazı eski bakan dostları sayesinde epey nüfuz yaptı. Müezzinoglu'nun akıl danıstıgı bir isimdi. Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti'nde yer aldı. Hamisi eski Soros'çu CAN PAKER'e de selam olsun.

  •  
  •  

Etiketler :