Son Depremler: Niğde'de 3.4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi, Konya Ereğli'de Hissedildi

Son Depremler: Niğde'de 3.4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi, Konya Ereğli'de Hissedildi

Niğde'de Kaydedilen 3.4 Büyüklüğündeki Deprem, Konya Ereğli'de Sarsıntıya Neden Oldu.

Son Depremlere Kaydedildi: Niğde'de Deprem Oldu! Depremin Etkileri Konya'nın Ereğli İlçesinde Hissedildi

Niğde'de bugün meydana gelen 3.4 büyüklüğündeki deprem, Konya'nın Ereğli ilçesinde de hissedildi. Depremin yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi.

Deprem, yerel saatle [Giriş Saati] sularında Niğde'de kaydedildi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından verilen bilgilere göre, depremin büyüklüğü 3.4 olarak ölçüldü.

Konya iline komşu olan Ereğli ilçesi sakinleri, depremin şiddetini hissetti. Kısa süreli bir sarsıntı yaşayan vatandaşlar, güvende olduklarını bildirdi.

Yetkililer, şu ana kadar herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmediğini açıkladı. Depremin ardından bölgedeki güvenlik ve kurtarma ekipleri de olası acil durumlara karşı hazır beklemektedir. Depremin etkileri ve gelişmeler hakkında güncel bilgiler paylaşıldıkça, kamuoyu bilgilendirilmeye devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.