Siyasi partilerde bayramlaşma

Siyasi partilerde bayramlaşma

Ramazan Bayramı dolayısıyla MHP heyeti, AK Parti'yi ziyaret etti- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu:- "Bayramlar, hem yöneticiler hem de toplum için hoşgörü ve sevgi paylaşmanın hakim olduğu süreçler. Toplum önündeki yöneticiler bugünlerdeki h

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, "Bayramlar, hem yöneticiler hem de toplum için hoşgörü ve sevgi paylaşmanın hakim olduğu süreçler. Toplum önündeki yöneticiler bugünlerdeki hoşgörü ve sevgiyi ilerleyen günlere taşıyabilirlerse bunun artısını yaşarız." dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşma kapsamında, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal ile Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve MYK Üyesi Mehmet Sami Uzun, AK Parti'yi ziyaret etti.

AK Parti'de MHP heyetini Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara Milletvekili Murat Alparslan, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Taciser İçyer ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Abdülkerim Buğra Şimşek, karşıladı.

Günal, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk milletinin ve İslam aleminin nice güzel bayramlara ulaşmasını diledi.

Bayramda da üzücü olayların devam ettiğini belirten Günal, "En kötü günümüz böyle olsun. Bayramlar, birlik ve beraberliğin daha çok hissedildiği günler. Bazı kötü şeylerden uzaklaştığımız bu iklimler bundan sonra da devam eder inşallah." ifadesini kullandı.

Mehmet Müezzinoğlu ise Türkiye'nin, İslam aleminin ve MHP seçmeninin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Hep birlikte ülkenin daha güzel olması için gayret gösterdiklerini vurgulayan Müezzinoğlu, "Ülkemiz büyük. Sorunların olması normal. Dün yaşadığımız gibi olağanüstü durumlar da oluyor. Helikopter kazasında 7 kişiyi kaybettik. Yaralılarımıza şifa diliyoruz. Bayramlar, hem yöneticiler hem de toplum için hoşgörü ve sevgi paylaşmanın hakim olduğu süreçler. Toplum önündeki yöneticiler, bugünlerdeki hoşgörü ve sevgiyi ilerleyen günlere taşıyabilirlerse bunun artısını yaşarız." diye konuştu.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler