Şimdi birlik olma zamanı

Şimdi birlik olma zamanı

ASKON’da konuşan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Bugün dışarıda Avrupa ve ABD, içerde terör örgütleri birliğimizi bozma çabası içinde. Birleşip daha güçlü olma zamanı” dedi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi, Pazartesi Sohbetleri’nde bu hafta, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı SKM çalışmaları kapsamında, referandum çalışması yapan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi ağırladı. Programda, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. ASKON yönetimine çalışmaları anlatan Milletvekili Halil Etyemez, dünyanın gözünün Türkiye’de olduğunu, tek vücut olmanın tam zamanı olduğunu belirtti.

ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Etyemez, “16 Nisan’da Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasına gidiyoruz. TBMM Anayasa Komisyonunda 9 gün 7 gün birinci tur oylamasında genel kurulda 3 günde ikinci tur oylamasında TBMM anayasa değişikliğini kabul ederek halka sunmuştur. Bugünde AK Parti sokaklara çıktı. Anayasa değişikliği ile ilgili halkımıza ne değişiklikler getirdiği ve nasıl bir değişiklik olacağını ülkemize neler kazandıracağını halkımıza anlatıyoruz. Bugünde biz de bu çalışmaları yürüyoruz. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyoruz. mahallelerimizi, köylerimizi, kurumlarımızı ve halkımızla; kahve toplantıları, ev toplantıları, mahalle toplantıları ve Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız da yurtiçi ve yurt dışında mitingler yaparak ciddi bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

OYUNLARI İYİ GÖRMELİYİZ

Milletvekili Halil Etyemez, Avrupa'da yapılan çirkin olaylara da değinerek, “16 Nisan halk oylaması ile halkımızın, milletimizin bekası için son derece önemli. Bugün görüyoruz Avrupa'daki ülkelerin, ülkemize yönelik yaptıklarının demokrasinin işlemediği, insan hak ve hürriyetlerinin kısıtlandığı... Avrupa'yı görüyoruz bu günlerde, özellikle Hollanda, Almanya gibi ülkelere anayasa değişikliğini oradaki Türklere anlatmak üzere giden bakanlarımızın toplantılarını iptal eden uygulamalarda yaşıyoruz. Bu durumu bütün milletimizin dikkatine sunuyoruz” diye konuştu. STK’ların önemli görevler üstlendiğini aktaran Etyemez, “ASKON gibi STK’lar bizim için çok önemli. Ülkenin geleceğe yürümesinde daha da aktif rol oynamalıyız” dedi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de soruları cevapladı. ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, ekibe teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi ve günün anısına vekil Etyemez’e hediye takdim etti.

img_2414.jpg