Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz

Mardin'deki terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Yıldırım, Adana'da toprağa verildi- Şehidin, Diyarbakır'da asker olan kardeşi Sercan Yıldırım birliğinden izin alarak cenaze töreninde hazır bulundu

ADANA (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Yıldırım, Adana'nın Aladağ ilçesinde toprağa verildi.

Şehidin naaşı, helallik alınması için ilçedeki baba evine getirildi. Tabuta sarılan şehidin eşi Yasemin Yıldırım'ın, "O beni bırakmaz, beni bırakıp gitmez. Bir yanlışlık var" diyerek gözyaşı dökmesi, törendekileri duygulandırdı. Cenaze aracından inen baba Halil ve anne Teslime Yıldırım, ayakta güçlükle durdu.

Helallik alınmasının ardından şehidin naaşı, törenin yapılacağı alana getirildi. Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin, Diyarbakır'da asker olan kardeşi Sercan Yıldırım da birliğinden izin alarak törende hazır bulundu.

İl Müftüsü Arif Gökçe'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Serdar Yıldırım'ın naaşı, Boztahta Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler