Samsun'daki cinayet

Samsun'daki cinayet

Ayrı yaşadığı eşiyle konuşmaya giden kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 kişi adli kontrol şartıyla salıverildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Aygün E'nin silahla öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, daha önce tutuklanan 4 zanlının dışında olay yerinde 2 kişinin daha bulunduğunu tespit etti.

Ekipler, olaya karıştıkları öne sürülen M.Y. ve D.B'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'da 5 Şubat'ta, bir süredir ayrı yaşadıkları ve babasının yanında kalan eşi N.E. ile konuşmak amacıyla kayınpederinin evine giden Aygün E'nin, aralarında çıkan tartışma sonucu kayınpederi Ayhan Y. (69) tarafından tabancayla vurularak öldürüldüğü öne sürülmüştü.

Gözaltına alınan Ayhan Y'nin yanı sıra daha sonra polise teslim olan maktulün kayınbiraderleri İskender Y. ve Hüseyin Y. ile arkadaşları Bora K. tutuklanmıştı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler