Rektör eve geldi

Rektör eve geldi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, bir ilki gerçekleştirerek üniversitelerini tercih eden üç öğrenciyi ve ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, bir ilki gerçekleştirerek üniversitelerini tercih eden üç öğrenciyi ve ailelerini evlerinde ziyaret edip, hem tebrik ve teşekkür dileklerini iletti hem de beklenti ve önerileri dinleyerek üniversitedeki imkanları anlattı.

SEVİNÇLERİNE ORTAK OLMAK İSTEDİK
İlk kez bir rektörü böyle bir ziyaret için karşılarında gören öğrenciler ve aileleri, sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşadı. Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Nevşehir’de Elif Yılmaz, Niğde’de Halil Göktaş ve Konya Ereğli’de Rukiye Çat ve aileleriyle görüştü, onların sevinçlerine ortak oldu. Prof. Dr. Şahin, yapılmayan bir şeyi yapmak ve hem öğrencilerin hem de ailelerin üniversiteyi kazanma sevincini birlikte yaşamak ve sevinçlerine ortak olmak istediklerini vurguladı.

Danışmanlarının da katıldığı ziyaretlerin sonunda ASÜ Rektörü Şahin, yeni döneme dair hazırlık çalışmalarının sorunsuz şekilde ilerlediğini belirterek, “Üniversitemizi tercih eden tüm öğrencilerimizi kutluyoruz. ASÜ, hızla büyüyen ve öğrenci odaklı bir Üniversite. Tüm öğrencilerimize, tercihlerini hayırlar getirmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.