Recep Çınar: Kendi evimizde deplasmanda gibiyiz

Recep Çınar: Kendi evimizde deplasmanda gibiyiz

Anadolu Selçukspor Başkan Yardımcısı Recep Çınar," Bugüne kadar kendi evimizde oynadığımız maçlarda, adeta deplasman takımı gibiyiz. Artık, kendi evimizde deplasman takımı gibi olmamalıyız dedi

 

Anadolu Selçukspor Başkan Yardımcısı Recep Çınar,  hafta sonunda iç sahada oynayacakları Fethiyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini, 6 puanlık bu karşılaşmaya mutlaka kazanmak için çıkacaklarını, bunun için de ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi. Fethiyespor'un en önemli rakiplerinden birisi olduğuna değinen Çınar, “puan cetvelinde 15 puanla bir altımızda bulunan rakibimizi yenerek, aramızdaki puan farkını 5'e çıkaracağız” dedi.
PUAN ALMAYA GELECEKLER
Fethiyespor'un kritik durumda olduğunu, dolayısıyla Konya'ya puan almak için geleceğini ifade eden Çınar, “Bizim bu maça camia olarak iyi hazırlanmamız ve iyi konsantre olmamız lazım. Çünkü, bu maç 6 puanlık maç. Bizim 17, onların 15 puanı var. Bu maçı kazanmamız halinde aradaki farkı 5 puana çıkartırız. Onlar kazanırsa 1 puanla üstümüze çıkarlar. Dolayısıyla bu maça 6 puanlık bir gibi bakıyoruz. Bu maç Fethiyespor için de 6 puanlık maç.   Kaybederlerse makas açılacak. Onlar da bu makasın açılmaması için can havliyle maça asılacaklar. İnşallah kazanan biz olacağız. Kazanacağımızdan yana küçüçük de olsa bir şüphem yok” diye konuştu.
EVİMİZDE DEPLASMAN TAKIMI GİBİ OLMAMALIYIZ
Pazar günü saat 13.30'da oynanacak olan karşılaşmaya taraftarları davet eden Recep Çınar, “Anadolu Selçukspor'da bu şehri temsil eden, Atiker Konyaspor'a oyuncu desteği veren bir takım. Fethiyespor maçı gerçekten 6 puanlık maç ve bizim bu maçı kazanmamız gerekir. Bunun için de taraftarların da oyunculara destek vermesini arzu ediyoruz. Bugüne kadar kendi evimizde oynadığımız maçlarda, adeta deplasman takımı gibiyiz. Artık, kendi evimizde deplasman takımı gibi olmamalıyız. Taraftarlarımız maça gelerek takıma destek vermeliler” şeklinde konuştu. 

Etiketler :