Ramazan Bayramı'na doğru

Ramazan Bayramı'na doğru

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ramazan Bayramı...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükkılıç, mesajında, saygı, sevgi, birlik ve beraberlikle yardımlaşma duygularının en coşkulu kutlandığı bayramların tatil günleri olarak görülmemesi gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bayramlar dost ve akraba ziyareti ile başlar ancak özünde küskünlüklerin giderilmesine vesile olur. Dostlar hatırlanır, çocuklar sevindirilir, yaşlıların gönlü alınır, düşkünlere yardım eli uzatılır. Bu anlamda bayramlar, birey ve toplum için önemli günlerdir. Bu vesileyle Türk milletinin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularla kutlar, nice bayramları sevdikleriyle beraber huzur ve sıhhat içerisinde geçirmelerini niyaz ederim."

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz da bayramlarda mutluluğun paylaşıldığını, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendiğini belirtti.

Bayramlarda, dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak herkesin birbirini kucaklaması gerektiğini aktaran Hiçyılmaz, şöyle devam etti:

"Yaşamımızı zenginleştiren bayramları, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için değerlendirmeliyiz. İnsanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması bu özel günlerde hepimizin ortak dileğidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı'nın huzur ve bereket getirmesini diler, hemşehrilerimizin ve üyelerimizin bayramını en içten duygularımla kutlarım."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler