Ramazan Bayramı'na doğru

Ramazan Bayramı'na doğru

Hak-İş Genel Başkanı Arslan: - "Terörün ve savaşların olmadığı, barış, huzur ve refah içinde nice bayramlar diliyoruz"

ANKARA (AA) - Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, terörün ve savaşların olmadığı, barış, huzur ve refah içinde nice bayramlar diledi.

Arslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, milli ve dini bayramların, gündelik tartışmalar, çözüm bekleyen sorunlar ve gerilimlerin çözüme kavuşturulmasında önemli bir işlevinin bulunduğunu belirtti.

Milli ve dini hassasiyetlerin yoğunlaştığı günlerin diyalog, uzlaşı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının hayata geçirileceği dönemler olduğunu ifade eden Arslan, şunları kaydetti:

"Bayramlar, bireysel ve toplumsal olarak, ahlaki değerlerin çok yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir. Yoğun iş temposunda göremediğimiz, birlikte olamadığımız dost ve akrabalarımızla birlikte olduğumuz bu mübarek günlerde, ülkemizde ve dünyanın başka yerlerinde bizim kadar şanslı olmayan insanların da olduğunu bir an olsun hatırdan çıkarmamalıyız. Ülke olarak Ramazan Bayramına, İstanbul'da yaşanan hain saldırıda hayatını kaybedenlerin ve çeşitli saldırılar sonucu şehit düşen güvenlik güçlerimizin yasıyla giriyoruz. Terörün, savaşların ve insanlık dışı uygulamaların bir an önce son bulmasını, bu bayramı dünyanın her köşesindeki Müslüman kardeşimizin gerçekten bayram olarak kutlamasını istiyoruz. Terörün ve savaşların olmadığı, barış, huzur ve refah içinde nice bayramlar diliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler