Portakal Çiçeği Karnavalı'na doğru

Portakal Çiçeği Karnavalı'na doğru

Bu yıl 9 Nisan'da düzenlenecek karnavala Adana dışından katılacaklara kent ve etkinlikler hakkında bilgi sunacak "Nisan'da Adana'da" adlı mobil uygulama hazırlandı

ADANA (AA) - Bu yıl 4'üncüsü 9 Nisan'da düzenlenecek Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana dışından katılacaklara kent ve etkinlikler hakkında bilgi sunacak "Nisan'da Adana'da" adlı mobil uygulama geliştirildi.

Karnaval komitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin ilk ve tek sokak karnavalı için Adana'ya gelecek ziyaretçilere yardımcı olması amacıyla mobil uygulama hazırlandı.

Uygulama ile ziyaretçiler, "Nerede ne yenir? Adana'da nereler gezilir? Kentin tarihi, kültürel ve turistik mekanları nerelerdir?" gibi soruların cevaplarına ulaşabilecek.

Ayrıca, karnaval‬‬ programı açıklandığında, hangi programın nerede ve ne zaman yapılacağı gibi bilgiler de uygulama ile katılımcılara ulaştırılacak.

"Nisan'da Adana'da" adı ile hazırlanan uygulama, "iOS" ve "Android" işletim sistemine sahip mobil cihazlarla ücretsiz indirilebilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler