Pekyatırmacı'nın bayram mesajı

Pekyatırmacı'nın bayram mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Pekyatırmacı mesajında, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının sonunda bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Huzurun ve hoşgörünün başkenti Konya’da Ramazan ayını kardeşlik ve beraberlik duyguları içerisinde geçirdik.  Ramazan Ayı’nın hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmanın sevincini, iftar sofralarını paylaşmanın mutluluğunu, bizi birbirimize yakınlaştıran sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi bağları daha güçlü duygularla yaşadık" dedi. 

Ramazan Ayı’nın Selçuklu’da manevi iklime uygun şekilde yaşandığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Ramazan ayının bereketini, kardeşlik ve birlik beraberliği,  her gün iki mahallemizde düzenlediğimiz iftar sofralarında tüm hemşehrilerimizle birlikte dolu dolu yaşadık. Aynı sofrada komşularımızla birlikte iftar yaptık. İftar sofralarına katılan mahalle sakinlerimize hassaten teşekkür ediyorum.   Yine Teravih ve Cuma Buluşmaları ile hemşehrilerimiz ile iç içe olmaya, rahmet ayı Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya gayret gösterdik.  Bu buluşmalardahemşehrilerimizin fikirlerinden istifade ederken, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdik. Ramazan Ayı’nın rahmet ve bereketini bizlere dolu dolu yaşatan Allah’a şükürler olsun.” dedi.

Başkan Pekyatırmacı bayram mesajını şu cümlelerle tamamladı;  “Ramazan Bayramında uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, eş ve dostlarımızı, yaşlılarımızı ve düşkünlerimizi ziyaret etmeli ve gönüllerini almak için bu günleri bir fırsat bilmeliyiz. Çevremizdekilerle hediyeleşerek kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirmeliyiz. Ayrıca bu bayramı, dargınların barışmasına vesile kılmalıyız. Cenabı Allah, yine huzur içinde bizleri sevdiklerimizle birlikte nice bayramlara ulaştırmayı nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin bayramını tebrik eder, bayramın şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.