Özgüven yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı

Özgüven yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven mesainin büyük bölümünü sahada yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek geçiriyor. Bu kapsamda Ulu Cami Devlet Bahçeli Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

Çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Özgüven: “Ereğli’mize yakışan hizmetleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Şehrin dört bir tarafında ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışmaları yürütüyor. Yıllardır tabiri caizse halının altına süpürülen sorunların kararlılıkla üstüne gidiyor ve çözüme kavuşturuyoruz. Köklü ve kalıcı hizmetlerle Ereğli’mizi daha değerli hale getirmek için canla başla çalışıyoruz. Bu noktada en büyük gücümüz hemşehrilerimizin bize olan güven ve destekleridir. Çalışmalarımızda verdiğimiz geçici rahatsızlıklara sabırları ve bize destekleri için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ULU CAMİ DEVLET BAHÇELİ MEYDANI MODERN BİR KİMLİĞE KAVUŞACAK”

Özgüven: “Kalıcı ve uzun yılları öngören bir proje ile meydanımız Kıraathane, Şehitler Derneğimize yer tahsisi ve küçük ama az sayıda dükkanların olacağı güzel bir alan olacak. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Ulu Cami Devlet Bahçeli Meydanımız modern bir kimliğe kavuşacak. Tüm hemşehrilerimizin takdirini kazanacak bu çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldık. İnşallah en kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak bu alanı vatandaşlarımızın kullanımına açacağız” dedi.