Özel Türmak okullarında sınav maratonu başladı

Özel Türmak okullarında sınav maratonu başladı

Tür-mak Okulları yenilenmiş binası ve yeni eğitim felsefesiyle sınav öğrencilerinin eğitim startını verdi.

Tür-mak Okulları 2015-2016 Eğitim-Öğretim sezonundan itibaren Tür-mak Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yönetilecek. Okulun çalışma prensipleri hakkında gazetemize konuşan Tür- Okulları Genel Müdürü İlhan Yılmaz şunları ifade etti:”Eğitim bir gönül işidir. Tür-mak Ailesi ve bizler de eğitime gönül vermiş bir ekibiz. Hedeflerimiz vatana millete hayırlı, akademik başarısı yüksek, anadilini ve yabancı dilini iyi konuşan, ahlaklı bireyler yetiştirmektir. Okulumuzda ana sınıfından üniversiteye kadar her kademedeki öğrencimize, uzman kadromuz rehberliğinde, haftanın altı günü, İngilizce dil eğitimi, değerler eğitimi ve akademik eğitim verilecektir. Hedef öğrencilerimizi her yönüyle yetiştirmektir.” dedi.

Tür-mak Okulları, İlkokul-Ortaokul Müdürü Abdullah Kardaş da TEOG ve YGS çalışmaları hakkında şunları söyledi, "Öncelikle tüm öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim sezonu hayırlı uğurlu olsun. Yenilenmiş yüzüyle Tür-mak Okulları'nda yeni dönem sınav hazırlık çalışmalarına 1 Eylül 2015 Salı itibariyle başlamış bulunuyoruz. Öğrencilerimizin yaz tatilinin de uzaması sebebiyle sınav hazırlıklarına erken başlama kararı aldık. Çünkü erken kalkan yol alır. Öğrencilerimize 1-18 Eylül arasında 1.TEOG sınavı konuları anlatılacaktır. YGS’de ise sayısal ve eşit ağırlık olarak öğrencilerin zorlandığı bölümlerden başlanarak eğitimler verilecektir. Ayrıca 9. sınıfa yeni başlayan öğrencilerimize de yoğunlaştırılmış matematik eğitimleri verilerek lise tabanı oluşturulmak hedeflenmektedir".

Kardaş sözlerine şöyle devam etti, "Yeni eğitim yılında kaliteli ve uzman kadrosuyla, yenilenen hizmet binasıyla eğitim verecek olan Konya’nın köklü okulu Tür-mak Okulları'na tüm velilerimizi bekliyoruz. Çünkü Tür-mak Okulları ‘Bilgi ve Sevgi Temelli Eğitim’ üzerine kurulmuş bir kurumdur” diyerek düşünce ve dileklerini ifade etti.