ÖYK kararları

ÖYK kararları

ANKARA (AA) - Özelleştirme Yüksek Kurulunca (ÖYK), bazı illerdeki taşınmazların özelleştirme kapsam ve programına alınmasına karar verilirken, daha...

ANKARA (AA) - Özelleştirme Yüksek Kurulunca (ÖYK), bazı illerdeki taşınmazların özelleştirme kapsam ve programına alınmasına karar verilirken, daha önce kapsama alınan çeşitli taşınmazlara ilişkin de imar planı değişiklikleri onaylandı.

ÖYK'nın konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait Tokat'ın Turhal ilçesindeki taşınmazın, hükümet konağı yapılmak üzere İçişleri Bakanlığına tahsis edilmesine ve mülkiyetinin bedelsiz olarak Maliye hazinesine devredilmesine karar verildi.

Tokat'ın Turhal, Muğla'nın Bodrum, İzmir'in Foça, Aydın'ın Didim, Ankara'nın Etimesgut, Çankaya ve Sincan, Adıyaman'ın Besni, Adana'nın Yüreğir, Ağrı'nın Merkez, Kocaeli'nin Başiskele, Sakarya'nın Karasu, Kırklareli'nin Lüleburgaz, Kayseri'nin Kocasinan ve İstanbul'un Bağcılar ilçelerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirme kapsam ve programına alınırken, Ankara Gölbaşı'ndaki bazı taşınmazlar ise özelleştirme kapsamından çıkarıldı.

Özelleştirme kapsam ve programına alınan; Tekirdağ'ın Hayrabolu, Elazığ'ın Merkez, Kastamonu'nun Tosya, Şanlıurfa'nın Karaköprü, Aydın'ın Didim, İzmir'in Menderes ve Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçelerindeki çeşitli taşınmazların uygulama imar planı değişiklikleri de onaylandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler