Öten: Başarılı bir Konyaspor izlettirmek istiyoruz

Öten: Başarılı bir Konyaspor izlettirmek istiyoruz

Torku Konyaspor'un Hollanda Papendal Sport Hotelde devam eden kampını değerlendiren Başkan Yardımcısı Güven Öten, yoğun tempoda ve sıkı bir program dahilinde devam eden çalışmalarımızın son derece verimli geçtiğine işaret ederken, bu çalışmaların karşılığ

Torku Konyaspor'la 21 Temmuz'da kafile başkanı Hollanda'ya gelen ve bugün nöbetini Basın Sözcümüz Ahmet Baydar'a devrederek kamptan ayrılan Başkan Yardımcısı Güven Öten, üçüncü etap kampıı değerlendirdi.

"Üçüncü etap kamp çalışmalarımıza 21 Temmuz Pazartesi günü ayağımızın tozuyla başladık" sözleriyle açıklamasına başlayan  Öten, "Bizim adımıza son derece verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Kamp dönemlerini oyuncuların bir arada geçirmeleri bir takım adına son derece önemlidir. Yapılan antrenmanlar ve oynanan hazırlık maçlarında oyuncuların birbirlerini tanımaları ve uyum sorunu yaşamamaları için tam kadro çalışmak bizim adımıza ciddi bir avantaj diye düşünüyorum. Bu kamplar ve oyuncularımızın uyumunun bizi lig maratonunda iyi yerlere getireceğine inanıyoruz. İlk hazırlık maçlarımızı oynadık. Genç oyuncularımızın ağırlıklı olduğu kadromuzla Azerbaycan'ın Qabala takımına 2-0 kaybettik. Aynı gün Hollanda'nın güçlü takımlarından FC Twente ile 0-0 berabere kaldık. Gol haricinde her şeyin güzel olduğu bir maçtı. Takım olarak moralimiz gerçekten üst seviyede. Futbolcularımız arasında birlik beraberlik ve arkadaşlık inanılmaz derecede güzel. Hocamız sıkı ve disiplinli bir çalışma programı uygularken, oyuncularımıza pozitif enerjiyle yaklaşıyor. Bu da antrenmanlardaki verimliliği arttırıyor. Bunun faydasını inşallah lig başladığında alacağımız başarılı sonuçlarla göreceğiz. 4 Ağustos'ta Konya'ya döndükten sonrada lige kadar yoğun bir tempoda çalışmalarımız devam edecek. Tek düşüncemiz başarılı bir Torku Konyaspor izlettirmek" şeklinde görüş belirtti.