Oses’ten sıra gecesi

Oses’ten sıra gecesi

Oses Çığ Köfte, Konya Arena Restoran’da Dostlarıyla bir araya gelerek Sıra gecelerini aratmayacak çığ köfte buluşması gerçekleştirdi

 

Oses Çığ Köfte Konya Distribütörüğünce düzenlenen çığ köfte buluşması Basın mensupları ve Oses dostlarının bir araya gelmesiyle gerçekleştirildi. Oses Çiğköfte Konya Distribütörü Mustafa Uysal, tarafından düzenlenen buluşmaya,  Oses Çiğ Köfte Firması Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hasan Yaşar'da katıldı. Renkli görüntülere sahne olan buluşmada konuşma yapan Mustafa Uysal, Oses Çiğ Köfte’nin acısının paylaşıldığı esprisini yaparak başladı.  Uysal, “Bu buluşmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Dostlarımızla birlikte olmak Oses Çiğ Köfte ailesinin en büyük mutluluklardan bir tanesidir. Basın mensuplarımız ve dostlarımız bizimle bu mutluğu paylaştıkları için teşekkür ederim” dedi.

Oses Çiğköfte Firması Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hasan Yaşar, “Konyalıları ve samimi sohbetlerini seviyoruz. Basın mensuplarımızın başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Buradan sizlere Oses Çiğ Köfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar’ın selamlarını iletiyorum. Buradaki tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ses sanatçısı Erdem Karakaya’nın da canlı müzik eşlik ettiği buluşmada, misafirler keyifli dakikalar yaşadı. Birlikte türkü ve uzun havalar eşliğinde çiğ köfteler sunulduktan sonra sona erdi. 

oses-(41).jpg

 

oses-(4).jpg

 

oses-(9).jpg

oses-(11).jpg

oses-(32).jpg

oses-(12).jpg

 

oses-(6).jpgoses-(35).jpg

oses-(18).jpgoses-(26).jpg