Öğretmen olma, Bakanlık'ta bu işi yap

Öğretmen olma, Bakanlık'ta bu işi yap

Millî Eğitim Bakanlığı, büyük ölçekli bilgi işlem birimlerinde sözleşmeli bilişim personeli istihdam edecek. Başvurular 4 Aralık-8 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Detaylar haberimizde!

Millî Eğitim Bakanlığı, 31.12.2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik" kapsamında yüksek maaşlı bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu.

Başvuru Şartları ve Tarihleri:

Başvurular 4 Aralık 2023 tarihinde başlayacak ve 8 Aralık 2023 tarihinde sona erecek. Adaylar, başvurularını e-devlet (Millî Eğitim Bakanlığı / Kariyer kapısı) ve Kariyer Kapısı bağlantı üzerinden kolayca tamamlayabilecek.

Gerekli Belgeler:

- Fotoğraflı iş tecrübesini gösterir detaylı özgeçmiş (PDF formatında),
- Mezuniyet bilgileri e-Devlet üzerinden veya manuel olarak sisteme yüklenecek,
- Denklik belgesi (yurt içi/yurt dışı mezuniyet durumu),
- KPSS puanı ve YDS puanı,
- Mesleki tecrübe belgesi (SGK Hizmet Dökümü),
- En az iki programlama dilini bildiğini gösteren belge,
- Özel şartlara ilişkin sertifikalar ve nitelikleri gösteren belgeler.

Başvuru Süreci:

- Başvuruların hatasız ve eksiksiz yapılması önemlidir.
- Başvuru işleminin tamamlandığını gösteren "İşleminiz başarıyla gerçekleştirilmiştir…" ibaresi kontrol edilmelidir.
- Başvuru durumu "Başvuru Henüz Tamamlanmadı" ise güncelleme yapılabilecektir.

Başvuru Şartları:

Adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. Ayrıca, belirli mühendislik ve bilgi teknolojisi bölümlerinden mezun olanlar için ayrı ayrı başvuru şartları bulunmaktadır.

Maaş ve Ek Ödemeler:

Başvuruları başarıyla tamamlayan adaylara, en düşük 49.748 TL en yüksek 74.622 TL maaş ödemesi yapılacak. Ayrıca, 14.07.2023 tarihli 7456 sayılı Kanunun 28. maddesi ile eklenen ek 40. madde uyarınca ilave ödeme de sağlanacaktır.

Önemli Not:

Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların atamaları geçersiz sayılacak, atamaları yapılmış olanların atamaları iptal edilecek ve yapılan ücret ödemeleri geri alınacaktır. Başvuru süreci ve detaylar için adaylar Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformu üzerinden güncel bilgileri takip etmelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.