Huzurevini kana buladı: 2 ölü, 1 yaralı

Huzurevini kana buladı: 2 ölü, 1 yaralı

Antalya'da bir huzurevinde yaşanan dehşet verici olayda, husumetli olduğu öne sürülen kişilere bıçakla saldıran şüpheli, 2 yaşlı adamın ölümüne neden oldu.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bulunan Halil Akyüz Huzurevi'nde gerçekleşen korkunç olay, şehri sarsarken, yaşlıların güvenliği endişe yaratıyor. Olay, huzurevi sakini İzzettin Söğüt'ün (65), husumetli olduğu öne sürülen Ali Serdar Batır (66), Selçuk Goncegül (73) ve Ahmet Özdemirel'e (74) bıçakla saldırmasıyla patlak verdi.

Saldırı sonucunda iki yaşlı adam hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan Söğüt, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı.

Huzurevini kana buladı: 2 ölü, 1 yaralı

Huzurevi sakinlerinden Mustafa Güder, Söğüt'ün 4-5 yıldır huzurevinde kaldığını ve genellikle sakin bir yaşam sürdüğünü belirtirken, daha önce benzeri olaylara şahit olmadığını ifade etti.

Şüphelinin daha önce de huzurevinde yaşanan tartışmalar nedeniyle hakkında tutanak tutulduğu ve huzurevi yönetimi tarafından çıkışına karar verildiği bilgisi, olayın arka planını aydınlatmak için dikkat çekiyor.

Yaşanan bu üzücü olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma devam ederken, Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin sonuçları merakla bekleniyor. Huzurevi sakinlerinin güvenliği ve benzeri olayların önlenmesi için alınacak önlemler de gündemdeki yerini koruyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler