İlk Evim Kampanyası: 1.20 Faizli Konut Kredisi Müjdesi!

İlk Evim Kampanyası: 1.20 Faizli Konut Kredisi Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından açıklanacak İlk Evim Kampanyası'nın detayları belli oluyor. Peki, bu kampanyadan kimler yararlanabilecek?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği tarafından yapılan açıklama ile ilk kez ev sahibi olacaklar için 1.20 faizli konut kredisi müjdesi verilmesi bekleniyor. Bu kampanya ile ev sahibi olmak çok daha uygun hale gelirken, kampanyadan yararlanmak için bazı şartlar da bulunuyor.

1.20 Faizle Konut Kredisi Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kamu olarak ilk konut edinimini destekleyici çalışmalar yapılacağını açıklamıştı. Bu kapsamda ilk kez ev sahibi olacaklar için 1.20 faizli konut kredisi imkanı sunulacağı belirtildi. Bu oran ile ev sahibi olmak oldukça cazip hale geliyor.

İlk Evim Kampanyası Şartları Neler?

1.20 faizli konut kredisi kampanyasından yararlanmak için bazı şartlar bulunuyor. Bu şartlar henüz netlik kazanmamış olsa da, ilk kez ev sahibi olacaklar ve belirli bir gelir kriterine uyan kişilerin kampanyadan yararlanabileceği tahmin ediliyor. Kesin şartlar ve başvuru detayları ilerleyen günlerde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından açıklanacak.

Kampanyadan Yararlanmak İçin Son Gelişmeler

İlk evim kampanyası ile ilgili çalışmaların tamamlanması bekleniyor. Konunun yıl sonuna kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yer alacağı ve TBMM gündemine geleceği tahmin ediliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, resmi açıklama ve güncel gelişmeleri takip etmeleri gerekiyor.

Kabine Toplantısında Karar Bekleniyor

1.20 faizli konut kredisi kampanyası ile ilgili son gelişmelerin Kabine Toplantısında ele alınması ve karara bağlanması bekleniyor. Toplantıdan sonra kampanyanın şartları, başvuru detayları ve kredi miktarı gibi bilgiler netleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler