Niğde'de "Halkla Buluşma Günleri"

Niğde'de "Halkla Buluşma Günleri"

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, her pazartesi düzenlenen "Halkla Buluşma Günleri" kapsamında vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Peynircioğlu,...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, her pazartesi düzenlenen "Halkla Buluşma Günleri" kapsamında vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Peynircioğlu, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk idare sisteminde devlet adamlarının halkı takip ettiğini, dertlerini araştırdığını, çözmeye çalışıtığını söyledi.

Halkla buluşma günlerinde halkın rahatlıkla makamlara ulaşma imkanını teyit etmiş olduklarını ifade eden Vali Peynircioğlu, şunları kaydetti:

"Bizim varlığımız insandır. Eğer insan olmazsa o insanların çözülmeye muhtaç sorunları olmasaydı yönetim mekanizmasına da ihtiyaç olmazdı. Halk günleri halkla buluşma günlerimiz düzenli olarak devam ediyor. Her hafta talep ve yoğunluk artmakta. Halkla buluşma günümüzde konular her geçen gün devamlı çeşitlenmektedir. İlk günlerde sadece yardıma ve iş imkanına yoğunlaşan talepler artık sınırsız bir hale gelmekte ve çok çeşitli alanlarda yönetim mekanizmasından çözüm sürecine girmektedir. Halkımızla buluşmak bizleri çok memnun ediyor. Vatandaşımızla birlikte hemhal olmak bizim için bir keyiftir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler