Mustafa Ak adaylığını açıkladı: Turgut Altınok Ankara Büyükşehir'e mi gidiyor

Mustafa Ak adaylığını açıkladı: Turgut Altınok Ankara Büyükşehir'e mi gidiyor

AK Parti'nin deneyimli ismi Mustafa Ak, Keçiören Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak açıkladı. Ak, daha önce iki dönem üst üste başkanlık yaparak gerçekleştirdiği projelerle Keçiören'e önemli kazanımlar sağlamıştı.

AK Parti'nin tecrübeli ismi Mustafa Ak, Keçiören Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. İlk kez 2009 yerel seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ak, halkın büyük teveccühünü kazanarak iki dönem üst üste başkan seçilmişti.

Yapmış olduğu sayısız yenilik ve projelerle Keçiören'in çehresini değiştiren Mustafa Ak, şimdi de Keçiören'e parlak bir gelecek vaat eden projelerini kamuoyuyla paylaşmaya hazırlanıyor.

Mustafa Ak'ın önceki dönemde gerçekleştirdiği projeler arasında Mahalle Konakları, Zümrüt Yaşam Alanı, Mevlana Kültür Merkezi, ve Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi gibi önemli yapılar bulunuyor. Ayrıca, Gümüşdere'nin ıslahı ve Ihlamur Vadisi'nin her kesime hitap eden bir yaşam alanına dönüştürülmesi gibi projeler de Keçiören halkının yaşam kalitesini artıran önemli adımlar arasında yer almıştı.

Mustafa Ak, adaylığını açıklarken yaptığı açıklamada, "Ülkemiz son yirmi yılda, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde büyük hamlelere ve yeniliklere imza attı. Biz de belediyeciliği ondan öğrendiğimiz gibi yapmaya devam edecek, onun vizyonuna ve Keçiörenli vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız. Biz bugüne dek insan merkezli, hizmet odaklı, kaliteli, tasarruflu, etkin ve verimli hizmet sunma anlayışı ile yani gönül belediyeciliği ile hareket ettik ve bundan sonra da aynı şiarı benimseyerek inşallah yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.