AK Parti'de gidecek isimler belli oluyor

AK Parti'de gidecek isimler belli oluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Değişim beklentilerine vurgu yaparken, takvimin kendileri tarafından belirleneceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin geleceğine dair yapılan istişare toplantısında önemli mesajlar verdi. Cumhur İttifakı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, parti içinde gündeme gelen değişim tartışmalarına da değindi.

Erdoğan, "Bu dava ve partimizin geleceği, ben dahil hepimizin geleceğinden daha önemlidir. Hiçbirimiz kendi geleceğimizi partinin geleceğinin önünde tutamayız. Milletin beklentileri neyse ona göre hareket edeceğiz" dedi.

"Bizim Belirlediğimiz Takvimde Olacak"

"Değişim beklentileri de var. Ama bir değişim yapacaksak, bu değişim bizim belirlediğimiz şartlarda ve takvimde olacak" diyen Erdoğan, dış etkenlerin yönlendirmesine izin vermeyeceklerini vurguladı. Tartışmaların fitneye yol açmaması gerektiğini belirten Erdoğan, partililere medya üzerinden birbirlerini suçlama çağrısında bulundu.

"Teşhis, Tedavinin Yarısıdır"

Seçim sonuçlarının partinin karşı karşıya olduğu problemleri gözler önüne serdiğini ifade eden Erdoğan, "Bu problemleri çözmek için teşhisi doğru yapmalıyız. ‘Teşhis, tedavinin yarısıdır’ ilkesi ile hareket edeceğiz. Tespitlerimizi de buna göre yapacağız. Hassas ve titiz davranacağız" şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı'nda Sorun Yok

Cumhur İttifakı içinde sıkıntı olduğu yönündeki söylentilere de değinen Erdoğan, "Son günlerde sanki Cumhur İttifakı içinde bir problem varmış gibi algı oluşturuluyor. Cumhur İttifakı’nda hiçbir sorun yok. Sayın Bahçeli ile görüşmede de bunu bir kez daha teyit ettik" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları, AK Parti içindeki değişim ve gelecek planlamalarına ilişkin yaklaşımları merakla bekleniyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler