Milletvekili Başer aquapark inşaatını inceledi

Milletvekili Başer aquapark inşaatını inceledi

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, yapımı devam eden Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi tesisleri inşaatını inceledi.Başer, incelemelerinin...

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, yapımı devam eden Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi tesisleri inşaatını inceledi.

Başer, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, tesisteki çalışmaların gelecek ayın ortalarında tamamlanacağını belirterek, sonrasında da çevre düzenlemeleri yapılarak hizmete hazır hale getirileceğini söyledi.

Başer, tesis için yapılan yeni yolda da çalışmaların devam ettiğini aktardı.

Yusuf Başer, sosyal ve sportif alanlar noktasında Yozgat'ın eksikliklerinin bulunduğunu dile getirerek, bunun giderilmesine yönelik başlatılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve bitirilmesi yönünde gayret sarfettiklerini kaydetti.

Spor kompleksinin Yozgat'taki önemli bir eksiği gidereceğini kaydeden Başer, "Beklentilere karşılık verebilecek önemli bir yatırım oldu. Tesisi projelendirip hayata geçirmek üzere çalışma başlatanlara teşekkür ediyorum. Tesis içerisinde 15 farklı birim bulunacak. Tesiste 3 büyük havuz yer alıyor, havuzun birisine termal su bağlanacak. Çocuklar için oyun alanları, kafeterya, kuaför gibi birçok birim de tesislerde yer alacak. Çalışmalar hızla devam ediyor. Ağustos ayının ortalarında inşaat çalışmaları tamamlanıp yüklenici firma tarafından bina teslim edilecek. Daha sonra çevre düzenlemesi ve diğer çalışmaları yapılacak. Tesis bir süre İl Özel İdaresi tarafından işletilecek. Daha sonra kiraya verilebilmesi gündeme gelebilecek.'' diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler