Millet Partisi Konya adaylarını tanıttı

Millet Partisi Konya adaylarını tanıttı

Millet Partisi milletvekili aday tanıtım toplantısı Esnaf Sarayı konferans salonunda yapıldı. Toplantıya Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali ve Devlet Eski Bakanlarından Prof. Dr. Haluk Çay ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda konuşan Edibali, Türkiye’nin hak ettiği şekli ile yönetilmediğini belirterek şunları söyledi:

“ Türkiye Dış politikada, iç politikada, ekonomide, sağlıkta, çocuk ve ailede hak ettiği şekli ile yönetilmiyor. İktidardan devletin vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak beklenir. Çeteyle anlaşıyorsun. Demek ki muktedir değilsin. Devlet yönetiminde sağlığı koruma, milli manevi değerleri koruma konusunda hiçbir gayretin yok. Devlet yönetiminde hata üzerine hatalar yapılmaktadır. Son olarak Ermeni meselesi üzerinden ülkemize her gün hakaretler yağdırılmaktadır. Ermeni bühtan ve iftiralarını devlet önlemelidir. Devlet yönetiminde acz içerisinde olan iktidara da onun karşısında cılız kalan muhalefete de bu seçimlerde dur demenin zamanı gelmiştir.”

Milletvekili adayı Ahmet Kara da yaptığı konuşmada Türkiye’nin tarihin en karanlık günlerini yaşadığını belirterek bu iktidarın eksiklerini saymakla bitmez. Kürt açılımından sonra şimdi de ermeni açılımı belasını başımıza sarmışlardır. 2002 de bunlar iktidara geldiğinde her ne kötülük varsa bunların döneminde 10 kat artmıştır. Göz boyama ve cilalama ile tüm olumsuzluklar milletten gizlenmektedir. Milletimiz kendi üzerlerinde oynanan oyunun farkına varmalı, sandıktan iktidara da onun karşısında milletin menfaatlerini koruyamayan muhalefete de bir ders vermelidir.” Dedi.

Millet Partisi Konya Milletvekili adayları; Ahmet Kara, Muharrem Yakın, Mehmet Ali Küçükgüzel,  Orhan Polat, Havva Erdoğan, Perihan Mısral, Mustafa Korkmaz, İbrahim Demirtaş, Celal Toklu, Mustafa Yıldız, Abdullah Nacir, Ahmet Şahap, Emin Özsoy, Mustafa İnce