MHP Kayseri milletvekilleri mazbatalarını aldı

MHP Kayseri milletvekilleri mazbatalarını aldı

KAYSERİ (AA) - MHP'den Kayseri milletvekili seçilen İsmail Özdemir ve Baki Ersoy mazbatasını aldı.MHP İl Başkanı Serkan Tok ve partililerle Kayseri Adliyesi'ne...

KAYSERİ (AA) - MHP'den Kayseri milletvekili seçilen İsmail Özdemir ve Baki Ersoy mazbatasını aldı.

MHP İl Başkanı Serkan Tok ve partililerle Kayseri Adliyesi'ne gelen Özdemir ve Ersoy, adliyenin konferans salonunda düzenlenen törende, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Buket Sicimgiller ve Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Dursun Büyükbaş'ın elinden mazbatalarını aldı.

Mazbata töreni sonrası açıklamada bulunan Özdemir, Türkiye'nin önemli bir döneme girdiğini söyledi.

Artık cumhuriyetin üçüncü evresinde olduklarını belirten Özdemir, "Böylesi bir dönemde de Kayserimizi Milliyetçi Hareket Partisi iki milletvekili ile temsil edecektir. Bunun gururunu yaşıyoruz. Elimizden geldiğince şehrimiz ve ülkemizin menfaatini sağlamak için parti olarak üstümüze düşen ne ise yerine getirmeye çalışacağız." diye konuştu.

Ersoy ise bugün buraya gelmelerine vesile olan tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti. Büyük Türk milletinin kendilerine vermiş olduğu vekaleti en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını vurgulayan Ersoy, "Kayserimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret göstereceğimize, söz veriyoruz." dedi.

MHP İl Başkanı Tok da milletvekillerini tebrik ederek, iki milletvekilinin önce Kayseri, sonra Türkiye için hayırlı çalışmalar yapmasını diledi.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler