-MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş:

-MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş:

"Hükümetin yalnızca maliyetleri düşürmek adına yurt dışından hekim ve işçi ithal etmesi, en hafif tabirle kötü niyetliliktir"

ANKARA (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Hükümetin yalnızca maliyetleri düşürmek adına yurt dışından hekim ve işçi ithal etmesi, en hafif tabirle kötü niyetliliktir" değerlendirmesinde bulundu.

Türkeş, yaptığı yazılı açıklamada, Yunanistan'dan yabancı hekim getirilmesine ve Türkiye'de daha fazla yabancı işçi istihdam edilmesine imkan sağlayacak çalışmaları eleştirdi.

Sonuçta Türk hekimi ve Türk işçisinin kaybedeceğini iddia eden Türkeş, Türkiye'de halihazırda atanmayı bekleyen binlerce hekim, iş arayan veya işten atılan da milyonlarca işçi olduğunu söyledi.

"Hükümetin yalnızca maliyetleri düşürmek adına yurt dışından hekim ve işçi ithal etmesi, en hafif tabirle kötü niyetliliktir" ifadesini kullanan Türkeş, şunları kaydetti:

"Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis ve diğer illerimizdeki işçilerimizin haklarını savunmak, Türkiye'yi savunmaktır. Türkiye çapında okuduğu haberlerden dolayı huzursuzlaşan hekimlerimizi savunmak, Türkiye'yi savunmaktır. Türkiye'yi Babil'e çevirmek isteyenlere müsamaha gösterilemez. Buna asla izin vermeyeceğiz"

Kaynak:Haber Kaynağı