Mevlana Şubesi ağaç dikti

Mevlana Şubesi ağaç dikti

Mevlana Şube Başkanlığı’nın bu yıl ikincisini düzenlediği ağaçlandırma etkinliğine hizmet kolundaki kurumların yöneticileri, Enerji Bir-Sen üyeleri ve aileleri katıldı

Mevlana Şube Başkanlığı’nın bu yıl ikincisini düzenlediği ağaçlandırma etkinliğine hizmet kolundaki kurumların yöneticileri, Enerji Bir-Sen üyeleri ve aileleri katıldı. Enerji Bir-Sen üyelerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte 250 fidan ekilerek Konya’nın orman arazisine katkıda bulunuldu.

resim627.jpg

mevlana-subesi--(3).jpg

Etkinliğe Mevlana Şube Başkanı Tahir Nalçacıgil, Şube Başkan Vekili Ali Kaya, Şube Başkan Yardımcıları, Mehmet Çakır, İbrahim Peker, İbrahim Tuğlu, Bülent Nazım Aydınlı, Ercan Gökten, TEİAŞ 9. Bölge Müdürü Nail Yetkin, TEİAŞ 9. Bölge Müdür Yardımcıları Hayri Oğurlu, Ahmet Ak, Ali Yücel, DSİ 4. Bölge Müdür Yardımcısı Ejder Akbaş, DSİ Niğde Şube Müdürü Baki Türktemiz, Orman Bölge Müdürü Muhammed Çolak, Orman İşletme Müdürü Şükrü Özşen, Orman İşletme Şefi Fırat Arıkan, Ağaçlandırma ve Toprak muhafaza Şefi Yasin Özay, Mevlana Şube Kadın Komisyonu Başkanı Melike Emeksiz, Enerji Bir-Sen üyeleri ve aileleri, Genç Memur-Sen Üyeleri katıldılar.

Mevlana Şube Başkanı Tahir Nalçacıgil etkinliğe katılan tüm üyelere ve misafirlere teşekkür ettiğini, Konya’nın zorlu bir iklimi olduğunu ve ayrıca bir ihtimam gösterilmesi gerektiğini belirtti. Nalçacıgil “Mevlana Şube olarak daha önce de ağaçlandırma etkinliğimiz olmuştu. Bu sene ikinisini gerçekleştirdik çok şükür. Konya bizim için önemli, ormanlık alanlarımızın miktarı uzun vadede kuraklıkla da mücadele etmek demektir. Ülkemizin çölleşmesini engellemek için bunun seferberlik şeklinde çok daha büyük ölçeklerde gerçekleştirilmesi elzemdir. Biz üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Bu tarz etkinliklerimizin sayısını çoğaltarak sık sık üyelerimizle birlikte faydalı projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik sonunda katılan misafirlere Mevlana Şube Başkanlığı tarafından günün hatırasına Semazen motifli tablolar hediye edildi.

Haber Merkezi

mevlana-subesi--(4).jpg

mevlana-subesi--(5).jpg