Meram'da yeni nesil eğitim yolculuğu başlıyor

Meram'da yeni nesil eğitim yolculuğu başlıyor

Meram Belediyesi, gençlere yönelik sunduğu yeni nesil eğitim projesi Meram Gelişim Akademisi'nin (MEGA) atölye derslerine başlıyor.

Konya'nın merkez ilçesi Meram Belediyesi, gençlere yönelik sunduğu yeni nesil eğitim projesi Meram Gelişim Akademisi'nin (MEGA) atölye dersleri için geri sayıma başladı. Yeni dönem atölye dersleri, 2 Ocak Salı günü başlayacak ve gençlere farklı alanlarda yeni yetenekler kazandırmayı hedefleyecek.

Meram Gelişim Akademisi'nin (MEGA) yeni dönem atölye derslerinde, 8-25 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler, Robotik Kodlama ve Simülasyon, Diksiyon, Uçak Elektroniği, Bilim ve Fen, Dil, Cebir, Resim ve Sanat, Geleneksel Motifler, Müzik ve Akıl Zeka Oyunları branşlarında eğitim alabilecekler. Bu çeşitlilik, katılımcılara geniş bir yelpazede yetenek ve ilgi alanlarına yönelik seçenekler sunmayı amaçlıyor.

Atölye derslerine katılmak isteyen gençlerin ve çocukların, kayıtlarını tamamlamak için 30 Aralık Cumartesi gününe kadar meramgelisim.com adresini kullanmaları gerekiyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, MEGA'nın gençlere ve çocuklara yönelik sunduğu atölye eğitimlerinin, genel ahlaki karakter eğitimini merkeze alarak geleceklerine yeni ufuklar açtığını vurgulayarak, "MEGA, bu dönem yeni branşlar ekleyerek eğitim yolculuğuna devam ediyor. Atölyeler, gençliğimize ve çocuklarımıza pek çok alanda rehberlik ediyor. Kendilerini teknoloji, bilim, sanat ve dil noktasında geliştirmek isteyen tüm Meramlı çocuk ve gençlerimizi MEGA atölyelerimize davet ediyorum" dedi.

Başkan Mustafa Kavuş, atölye derslerinin gençlerin gelecekleri adına önemli bir adım olduğunu belirterek, "Bugüne kadar bu atölyelerde ders alan tüm çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyor, yeni dönemimizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.