Meram Belediyespor’dan ‘kungfu’da 10 madalya

Meram Belediyespor’dan ‘kungfu’da 10 madalya

Meram Belediyespor Kung Fu takımı sporcuları, 30 Temmuz-04 Ağustos 2019 tarihleri arasında 12 ülkeden 570 sporcunun katılımıyla Ankara da düzenlenen Uluslararası Turnuvada 10 madalya kazandı.

 

Meram Belediyespor Kung Fu takımı sporcuları, 30 Temmuz-04 Ağustos 2019 tarihleri arasında 12 ülkeden 570 sporcunun katılımıyla Ankara da düzenlenen Uluslararası Turnuvada 10 madalya kazandı. 12 ülkeden 570 sporcunun katılımıyla Ankara da düzenlenen “Uluslararası Yıldızlar-Gençler ve Büyükler Avrasya Balkan Open Wushu Kung Fu Bay-Bayan Sanda ve Taolu Şampiyonası”a

12 sporcuyla katılan Meram Belediyespor Kulübü sporcuları 10 madalya kazandı.

BAŞKAN KAVUŞ: BU MİLLETİN EVLATLARI İÇİN NE YAPSAK AZDIR

Dereceye giren girmeyen tüm sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Yaklaşık 600 sporcunun iştirakiyle gerçekleşen uluslar arası bir turnuvaya 12 sporcu ile katılıp 3 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya ile dönmüş olmak tam anlamıyla destan yazmaktır. Bu büyük başarının altında imzası olun herkesi kutluyorum. Sporcularımızın özverili gayretli çalışmalarının sonucunda aldıkları bu başarılarda ne kadar mutlu oluyorlarsa, biz de en az onlar kadar mutlu oluyor, gurur duyuyoruz. Onlar bize şunu bir kez daha gösterdiler ki; Az bir imkan sunulduğunda dahi bu milletin evlatları en büyük başarılara kolaylıkla ulaşıyorlar. Bu sebeple gençlerimiz için ne yapsak azdır” diye konuştu. 

DERECEYE GİREN SPORCULAR

SANDA

Reyhan GÜL                          45kg    Balkan 1. si

Betül DEMİRBAŞ                   48kg    Balkan 1. si

Şerife DEMİRBAŞ                  60kg    Balkan 2. si

Raziye DEMİRBAŞ                +70kg  Balkan 2. si

H.Eylem ÖZKAY                   60kg    Balkan 2. si

Zeynep ADIBELLİ                 56kg    Balkan 2. si

Yunus Emre ALTINSARI       56kg    Balkan 2. si

Mustafa DEDE                                   65kg    Balkan 3. sü

Yusuf KARABAĞ                  48kg    Balkan 3. sü

TAO

Osman ÖZKAY                      Cailifo Balkan 1. si