Meram Belediyesi’nden Kapu Camii’nde ikram

Meram Belediyesi’nden Kapu Camii’nde ikram

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Kadir Gecesi münasebetiyle Kapu Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kapu Camii’nde vatandaşlarla iftar yapan Toru, teravih çıkışında şerbet ikram etti

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Kadir Gecesi münasebetiyle Kapu Camii’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Hayırseverler tarafından kurulan mütevazı sofrada Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Meram İlçe Başkanı M.Ulvi Bezirci ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

İftar sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Fatma Toru, Kapu Camii’nde kılınan teravih namazı sonrasında vatandaşlara şerbet ikramında bulundu.

İslam aleminin Kadir Gecesi’ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Toru, “Böyle müstesna bir gecede vatandaşlarımızla Kapu Camii’nde bir araya geldik. Namaz öncesinde ve sonrasında onlarla sohbet etme ve dertleriyle dertlenme imkanımız oldu. Bu mübarek gecede, zulüm gören masum Filistin halkı ve tüm İslam aleminin kurtuluşu için dua ediyoruz. İnşallah zulüm ve gözyaşı bir an evvel sona erer” ifadesini kullandı.

Öte yandan Meram Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince Kapu Camii'nde 3 bin kişilik şerbet, 3 bin kişilik kandil simidi ikramı yapıldı.