Mehmetçik Konyalı öğrencileri cevapsız bırakmadı

Mehmetçik Konyalı öğrencileri cevapsız bırakmadı

Öğrencilerin Afrin'e gönderdikleri duygu dolu mektuplara askerimiz cevapsız kalmadı.

Öğrencilerin Afrin'e gönderdikleri duygu dolu mektuplara askerimiz cevapsız kalmadı. Konya Karapınar'daki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü'nü arayan asker, öğrencilere destekleri için teşekkür ederek "sizlerin desteğiyle hainleri bir an evvel temizleyeceğiz" mesajı gönderdi.

 

karapinar--(1).jpg

Geçtiğimiz hafta Karapınar'dan bir heyet Zeytin Dalı Harekatı'ne destek amacıyla sınır bölgesine gitti. Öğrencilerin de bulunduğu destek grubunda Karapınar'daki farklı okullardaki öğrencilerin yazdığı mektuplar askerlere teslim edildi. Duygu dolu mektupları Afrin'deki askerler de karşılıksız bırakmadı.

karapinar--(2).jpg

Karapınar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü'nü bizzat arayan Afrin'deki askerimiz, "sizlerin desteğiyle hainleri bir an evvel temizleyeceğiz" mesajı gönderdi.

karapinar--(4).jpg

ÖĞRENCİLERDEN MEHMETÇİĞE 1000 ADET MEKTUP

Karapınar'daki farklı okullardan öğrencilerin yazdığı 1000 adet mektubu bir heyetle birlikte, Gaziantep Oğuzeli, karapinar--(3).jpgİslahiye ve Hatay Reyhanlı'da görevi başında olan Mehmetçiğe teslim edildi.

Öğrencilerin duygu dolu satırlarına cevapsız kalamayan Mehmetçik öğrencilere bu destekleri için teşekkür etti. Okul Müdürü Umut Kara'yı telefonla arayan asker "mektupların kendilerine oldukça moral verdiğini, kendilerini daha güçlü hissettiklerini, bizlerin desteğiyle hainleri bir an evvel temizleyeceklerini, tüm öğrencilerimizi gözlerinden öptüklerini" ifade ettiler.

 

karapinar--(5).jpg

SİZİN DUALARINIZLA HAİNLERİ TEMİZLEYECEĞİZ

Teslim edilen mektuplara verilen cevaplardan çok memnun olduklarını ifade eden okul müdürü Umut Kara, "Afrin'de görev yapan Mehmetçiklerimize moral ve destek vermek amacıyla geçtiğimiz günlerde minik kalpler tarafından mektuplar yazılmıştı. Mektuplar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve beraberindeki heyet tarafından Mehmetcigimize teslim edilmişti. Şimdi ise içimizi titreten bir telefon aldım. Telefonun diğer ucunda Afrin'de görev yapan Mehmetcigimiz vardı. 54 gündür harekât sürecinde olmalarına rağmen yazılan mektuplara karşılık olarak teşekkür telefonu etme nezaketi gösteren Kahraman Mehmetçiğimiz karşısında ne kadar saygıyla eğilsek az olduğunu bir kez daha gördüm.

karapinar--(8).jpg

Aldığım bu telefonla öğrencilerimiz ile ne kadar gurur duysak az diye düşünmekten de kendimi alamadım. Mehmetçiğimiz mektupların kendilerine oldukça moral verdiğini, kendilerini daha güçlü hissettiklerini, bizlerin desteğiyle hainleri bir an evvel temizleyeceklerini, tüm öğrencilerimizi gözlerinden öptüklerini ve öğrencilerimize, kıymetli ailelerine ve öğretmenlerine selam söylediklerini iletmemi istediler.Kahraman Mehmetçiklerimizin allah yardımcısı olsun. Dualarımız onlarla..." cümlelerini paylaştı.

karapinar--(7).jpg

MEHMETÇİĞE MOTİVASYON İÇİN GİTTİK

Mektuplara askerimiz tarafından verilen cevapların kendilerini çok duygulandırdığını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ise konu ile ilgili şu cümleleri kullandı: "Geçen hafta bugün, Afrin'de görev yapan Kahraman Mehmetçiğimize elden ulaştıracağımız, öğrencilerimizden gelen mektupları paketlemiştik.  Yine geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü, öğrencilerimizin mektuplarını ve dualarını ilçemizden bir heyetle birlikte, Gaziantep Oğuzeli, İslahiye ve Hatay Reyhanlı'da görevi başında olan Mehmetçiğimize teslim ettik.

karapinar--(6).jpg

Hatay Kırıkhan'da vatan için canını veren Mehmetçiğimize biz de kanımızı verdik.

Konya Milletvekilimiz Sayın Halil Etyemez'in refakatinde, Belediye Başkanımız, ilçe teşkilatı, ilçe STK temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar ve basın temsilcilerinin katıldığı bir otobüslük heyet, Kahraman Mehmetçiğimize , ilçemizin selam, dua ve emanetlerini ulaştırdı.

karapinar--(10).jpg

Programda emeği geçen herkese ve İslahiye'de bizlere ev sahipliği yapan önceki Kaymakamımız Sayın Ramazan Yıldırım'a teşekkür ederim. Burada bizi asıl duygulandıran, öğrencilerimizin masum ve bir o kadar manidar mektuplarının Mehmetçiğimize nasıl moral ve motivasyon kaynağı olduğudur. Gönderdiğimiz 1000 adet mektubun cevapları gelmeye başladı. sms ve telefon dönüşlerinden anlıyoruz ki , mazlumların umudu, zalimlerin korkulu rüyası Mehmetçiğimiz vatan için yeni destanların Kahramanı olmaya devam ediyor.

 

karapinar--(9).jpg

Dualarımız sizinle. . . "

Öte yandan heyette ,AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Nadi Tartan, STK temsilcileri ve muhtarlar yer almış ve Karapınarlı vatandaşların gönderdiği hediyeler ile çeşitli okullardaki öğrencilerin yazdıkları mektupları yetkililere teslim etmişti.

M. Ali Elmacı-Memleket

karapinar--(11).jpg