M1 Merkez Konya AVM yine kazandırıyor

M1 Merkez Konya AVM yine kazandırıyor

M1 Merkez Konya AVM’yi 31 Ağutos -11 Eylül süresince ziyaret edenler Hafta İçi hergün yapacakları alışverişle anında hediye kazanacak.

 

‘Hayatın Merkezi’ olan M1 Merkez Konya AVM ziyaretçilerine yine anında hediye kazandıran cazip kampanyalar  hazırlamaya devam ediyor. M1 Merkez Konya’da 31 Ağustos 11 Eylül tarihleri arasında 12 gün devam edecek alışveriş kampanyasıyla ziyaretçilere hafta içi hergün 12.00 – 20.00  saatleri arasında yapacakları alışverişlerde anında hediye kazanma fırsatı sunuyor.

Hafta içi aynı gün içinde toplam 100 TL alışveriş yapan herkes ‘Kahve Yanı Su Bardağı’, 150 TL alışveriş yapan herkes ‘3’lü Kavanoz Seti’, 200 TL ve üzerinde alışveriş yapan herkes ‘16 Parça Yemek Takımı’ kazanıyor ve anında  teslim alıyor.

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Selçuk Koçak; “Hayatın Merkezi olan AVM’mizde 31 Ağustos - 11 Eylül tarihleri arası yine çok zevkli ve kazançlı geçecek. Ziyaretçilerimizi M1 Merkez Konya AVM’ye bekliyoruz” diyor.

 

M1 Merkez Konya hakkında :

Tüketicilere alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunmayı amaçlayan M1 Merkez Konya AVM bünyesinde Real Hipermarket, Media Markt, Avşar Sinemaları, Park Luna Eğlence Merkezi, LC Waikiki, De Facto, Opema, Ayakkabı Dünyası ve Deichmann bulunuyor. Ferah mekanı ve çeşitli yemek alternatifleriyle alışverişi keyfe dönüştüren M1 Merkez Konya AVM’de çocuk oyun alanları ve eğlence mekanları da yer alıyor.