Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Etkinlikler çerçevesinde Sarayönü'nde, Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından "Kutlu Doğum" programı düzenledi

KONYA (AA) - Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, "Kutlu Doğum" programı düzenledi. 

Programa, Kaymakam Harun Yücel, idari amirler, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, okul öğrencilerinden Hasan Güreşen'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Okul Müdürü Ali Çakmak, yaptığı konuşmada, "Kendimizden başlayarak, ailemizden, komşularımızdan, çevremizden, ülkemizden ve dünyadaki her şeyden sorumlu olduğumuzu asla unutmayalım. Rabbimizin alemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamberimizin getirdiği kutlu mesajı daha iyi anlamaya ve onun örnek ahlakını rehber edinmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Buna muhtacız" ifadelerini kullandı.

Slayt gösterisinin yapıldığı programda ilahiler ve şiirler okundu. Ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan öğrenci koroları davetlilere ilahiler söyledi. Naat ve 40 hadis sunumunun sahneye geldiği program veda hutbesinin okunmasının ardından sonra erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı