Kulu’da Yaşlılar Haftası etkinliği düzenlendi

Kulu’da Yaşlılar Haftası etkinliği düzenlendi

Konya'nın Kulu ilçesinde, Kulu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinliği düzenlendi

Kulu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi METEM çok amaçlı konferans salonunda yapılan etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. 

Programın açılış konuşması yapan Kulu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Çöp, “Zaman hiç bir şeyi olduğu gibi bırakmıyor. Her şey hızlı bir şekilde değişiyor. Zaman bizlerden bir şey aldıkları konusunda oldukça cömert davranıyor. Değişmeyen bir şey yoktur. Değişmeyen tek şeyin değişimin kendisidir. Değişim söz konusu olduğu zaman farklı bir anlam ifade eder. İnsan yaşantısını ibadetle tefekkürle geçirirse, o insan ömrünün her senesine koca bir ömür sığdırabilir. Yaşlı yaşam merkezinden gelen sakinlerimize kendilerinin bizden hayır dualarını esirgememelerini, bizim için her zaman yanlarına, gölgelerine sığabileceğimiz birer çınar olmalarını diliyorum. Onların buraya geldikleri için hepimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 
Program daha sonra "Yaşlılar Haftası" sinevizyon gösterimi, Fatih Kan'ın türkü dinletisi, ilçedeki yaşlılarla yapılan röportajlar, tiyatro gösterimi, kısa film, şiir dinletisi, hadis-i şerifin sunumu, öğrencilerin türkü dinletisi ve yaşlılara çiçek takdimi ile sona erdi. 
Programa, Kulu Belediye Başkan Vekili İsmail Selvi, Kulu İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Funda Durmuş, AK Parti Kulu İlçe Başkan Vekili Nuri Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kulu İlçe Başkanı Murat Toklucu, Kulu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adnan Can, Yaşlı Yaşam Merkezi sakinleri, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

resim6745-001.jpg

kulu’da-yaslilar-haftasi-etkinligi-duzenlendi--(3).jpg

kulu’da-yaslilar-haftasi-etkinligi-duzenlendi--(4).jpg

kulu’da-yaslilar-haftasi-etkinligi-duzenlendi--(7).jpg

kulu’da-yaslilar-haftasi-etkinligi-duzenlendi--(5).jpg

resim6322.jpg