Köyceğiz'den Şehir Hastanesi'ne Yeni Otobüs Hattı: İşte Güzergah

Köyceğiz'den Şehir Hastanesi'ne Yeni Otobüs Hattı: İşte Güzergah

33 numaralı otobüs hattı ile Köyceğiz Kampüsü'nden Şehir Hastanesi'ne direkt ulaşım imkanı sağlandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Necmettin Erbakan Caddesi'nin hizmete açılmasının ardından toplu taşımada da yeni bir düzenlemeye imza attı. 33 numaralı otobüs hattı, 20 Mart 2024 Çarşamba gününden itibaren seferlerine başlayarak Köyceğiz Kampüsü ile Şehir Hastanesi arasında direkt ulaşım imkanı sunacak.

33 numaralı otobüs hattı, Şehir Hastanesi Hareket Merkezi'nden başlayarak Cemil Çiçek Caddesi, Fetih Caddesi, Ahmet Özcan Caddesi, Çeçenistan Caddesi, Gazze Caddesi, Azerbaycan Caddesi, Necmettin Erbakan Caddesi, Yaka Caddesi ve Sarami Sokak üzerinden NEÜ Köyceğiz Kampüsü'ne ulaşacak.

33.jpg

Bu yeni hat ile birlikte Köyceğiz Kampüsü'nde eğitim gören öğrenciler ve bölge sakinleri, Şehir Hastanesi'ne ve Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde bulunan diğer noktalara daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilecekler.

33 numaralı otobüs hattının sefer saatleri ve güzergahı hakkında detaylı bilgi için Konya Büyükşehir Belediyesi: URL Konya Büyükşehir Belediyesi web sitesini ve ATUS mobil uygulamasını takip edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.