"Koşullar ne olursa olsun çok çalışacağız"

"Koşullar ne olursa olsun çok çalışacağız"

ORSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yener:- "15 Temmuz hain darbe girişiminin hemen sonrasında OSTİM ve İvedik OSB'deki işletmeler olarak birlik ve beraberlik ruhunu yitirmeden üretim ve istihdama katkıda bulunduk"

ANKARA (AA) - OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nedret Yener, 15 Temmuz hain darbe girişiminin hemen sonrasında OSTİM ve İvedik OSB'deki işletmeler olarak birlik ve beraberlik ruhunu yitirmeden üretim ve istihdama katkıda bulunduklarını ifade etti.

Yener, yazılı açıklamasında, söz konusu darbe girişiminin, dernekte yönetimi devraldıkları genel kuruldan hemen sonra gerçekleştiğine işaret ederek, "Ülkemizin geleceğine, istikrarına, huzur ve güven ortamına karşı yapılan bu saldırı, kolay unutulacak, hazmedilecek bir saldırı değildir. Devletiyle milletiyle bir ülkenin topyekun karşı durduğu bu kalkışmada, halkımız canı pahasına kendi iradeleriyle vatanına sahip çıkmış ve darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlanmıştır." değerlendirmesinde bulundu.

ORSİAD olarak 15 Temmuz sonrasında demokrasiye sahip çıkmak adına yapılan pek çok etkinliğe katıldıklarını anlatan Yener, Ostim ve İvedik OSB'deki işletmeler olarak birlik ve beraberlik ruhunu yitirmeden üretim ve istihdama katkıda bulunduklarını bildirdi.

Yener, ekonomi yönetiminin destek paketlerinin işletmeler için can suyu olduğuna dikkati çekerek, "Güçlü Türkiye’nin yolu, güçlü üretim kapasitesinden geçiyor. Koşullar ne olursa olsun çok çalışacağız, hep üreteceğiz, en iyisini üretmeye gayret göstereceğiz." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler