Korkmaz MHP’den aday adayı

Korkmaz MHP’den aday adayı

’MHP Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Korkmaz, Aday Adayı oldu

MHP Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Korkmaz, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve TBMM Millet Vekili Genel Seçimler için Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Konya Milletvekili aday adaylığı başvurusu genel merkez binasında yaptı.

korkmaz.jpg

HÜSEYİN KORKMAZ KİMDİR?

Konyalı ve yerel bir siyasetçi olan Hüseyin Korkmaz, 1977 yılında doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya merkezde tamamlamış, halen İstanbul Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir.  2009 – 2014 yılları arasında MHP Konya İl Başkanlığı yönetim kurulunda görev almıştır.

korkmaz2.jpg

MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Konya Milletvekili aday adayı Hüseyin Korkmaz; “CHP, İP, HDP, PKK, FETÖ, PYD, YPG, IŞİD, DHKP-C ve küresel cinayet şebekesinden müteşekkil ihtilaf ve ihanet bloku Cumhur ittifakının karşısında dağılacaktır.  MHP, 1 Kasım 2015’den sonra ele geçirilmek istenmiştir. Türkiye’nin işgal planında sosyal ve siyasal dayanak aranmış ve bunun içinde partimiz seçilmiştir.  Milletin son kalesi partimiz MHP teslim alınmış olsaydı, millî direnç düşecek, milliyetçi direniş inişe geçecek, 15 Temmuz hain FETÖ darbesi belki de gerçekleşmiş olacaktı. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilecek olan ve TBMM milletvekili seçimleri tüm bu ahval ve şartlar altında hem bölgemiz, hem de ülkemiz ve milletimiz için çok önemlidir, şeklinde konuştu.  Ahmet Ünver-Memleket

korkmaz1.jpg