Köpeğe çarpmamak için manevra yapan araç uçuruma düştü! 2'si çocuk 4 ölü, 3 yaralı

Kayseri'den yola çıkan ailenin bulunduğu otomobil Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde navigasyonun yanlış yönlendirmesi sonucu kullanılmayan yola girdi. Önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaparak uçuruma yuvarlanan araçta 2'si çocuk 4 kişi öldü

Türkiye'de başıboş köpek saldırıları hemen hemen her gün can yakmaya devam ederken, kaza haberlerinin de ardı arkası kesilmiyor. Yola fırlayan sahipsiz köpekler ölümlü ve yaralanmalı kazaların yanında büyük çapta maddi hasarlara da neden oluyor. Bu kazalara bugün bir yenisi daha eklendi. Önüne fırlayan köpeğe çarpmamak için manevra yapan araç uçuruma yuvarlandı. Adeta can pazarı yaşanan feci kazada 2'si çocuk 4 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Kayseri'den yola çıkan otomobil Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde navigasyonun yanlış yönlendirmesi sonucu kullanılmayan yola girdi. Karşılarına çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan araç, uçurumdan düştü. Kazada 2'si çocuk 4 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Tufanbeyli ilçesine bağlı Ağdaşalağı Yaylası mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen içerisinde 7 kişinin bulunduğu otomobil, Kayseri'den Adana'nın Saimbeyli ilçesine doğru yola çıktı. Tufanbeyli ilçesine geldiklerinden yolu şaşıran aile, iddiaya göre, navigasyonun yanlış yönlendirmesi sonucu kullanılmayan bir yola girdi.

İKİZ KARDEŞLER ELİF YAĞMUR VE AYŞE TOKALI İLE İKİ ÇOCUĞU ÖLDÜ

Burada karşılarına çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil, uçurumdan düştü. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 acil çağrı merkezi arayarak bilgi verdi. Kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ikiz kardeşler Ayşe Tokalı ve Elif Yağmur (43)'un, Ayşe Tokalı'nın 8 yaşındaki kızı Ravza Nur Tokalı'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ayrıca Fatma Rana Yağmur, Rabia Nur Tokalı (12) ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi de hastaneye sevk edildi. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Rabia Nur Tokalı'nın da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.