Konya'yı taşıyan marka halka arz oluyor

Konya'yı taşıyan marka halka arz oluyor

BinBin, 1000 Yatırımlar Holding öncülüğünde halka arz için hazırlıklara başladı. Konya dahil 22 şehir ve 6 ülkede faaliyet gösteren BinBin, Türkiye'nin en büyük scooter kiralama şirketlerinden biri.

Scooter kiralama sektörünün öncülerinden BinBin, 1000 Yatırımlar Holding'in yüzde 89 hissesine sahip olduğu şirketler arasında yer alıyor.

Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri'nin (BinBin) halka arz hazırlıkları için yapılan açıklama, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderildi. Şirket, 29 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, BinBin'in kayıtlı sermaye sistemine geçiş ve halka arz sürecini başlatma kararı aldı.

BinBin, şu anda Konya dahil 22 şehirde ve 6 farklı ülkede faaliyet göstererek geniş bir coğrafyada hizmet sunuyor. 2020 yılında sadece Konya'da 100 scooter ile başlayan yolculuğu, şimdi Türkiye'nin en büyük scooter kiralama şirketlerinden biri olma noktasına geldi.

Şirketin açıklamasında şunlar kaydedildi:

“Şirketimizin 29 Kasım 2023 tarih ve 2023/14 sayılı yönetim kurulu toplantısında, yüzde 89 oranında pay sahibi olduğumuz Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri Anonim Şirketi’nin kayıtlı sermaye sistemine geçiş ve halka arz hazırlıklarının başlatılmasına karar verilmiştir. Süreç hakkındaki gelişmeler ayrıca KAP’ta duyurulacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.