Konya’ya yağmur yine geliyor

Konya’ya yağmur yine geliyor

Eylül ayının başında yağmurla buluşan ve ara ara yağışlarla soluk alabilen Konya’ya yine yağmur haberi var. Şehre yeni gelecek yağışların önemi çok büyük.

Yaz mevsimini çok kurak geçiren şehirlerden biri olan Konya’ya yeni yağmur haberi geldi. Şehre yeni haftada yağacak yağmurla önemli miktarda yağış düşmesi bekleniyor.

Haftanın ilk mesai günü Pazartesi sabah saatlerinde 6-7 derece sıcaklıkta bir havayla başlayacak Konya’da gündüz saatlerinde hava sıcaklığı 27 dereceye kadar yükselecek.

Konya’da Salı günü ise sabah saatlerinde hava sıcaklığı 12 derecelerde seyredecek. Gündüz saatlerinde ise 27-28 derece sıcaklık bekleniyor.

YAĞMUR GECE YAĞACAK

Yine Salı günü akşam saatlerinde şehrin üstünü bulutlar kaplayacak. Salı gününü Çarşamba gününe bağlayan gece Konya’da 2 saat sürecek yağmur haritaya yansıdı.

layer-56.jpg

Çarşamba günü de Konya’da sabah saatlerinde yağmurun etkisi tamamen yitmiş olacak. Ancak tahminlere göre şehirde nem oranı yüzde 73’e kadar yükselecek. Bu da havanın bir miktar soğuması anlamına geliyor.

Perşembe ve Cuma günleri Konya’da yağış tahmini yok. Hava açık ve az bulutlu devam edecek.

Cuma gününü Cumartesi’ye bağlayan gece saatlerinde Konya’nın batısındaki ilçelere az miktarda yağış düşebilir.

Pazar günü de Konya’yı Antalya’ya bağlayan ilçelere büyük miktarda yağış düşmesi tahminler arasında yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler